Bu Sefer Delegelerimiz İzmir Kız Lisesi MUN´a Katıldılar

Sadece günlük hayatta değil akademik platformlarda da İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak yabancı dil öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi MUN Delegeleri ile bu sefer İzmir Kız Lisesi´nin düzenlediği Model Birleşmiş Milletler konferansına hazır.

Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde öğrencimiz İzmir Kız Lisesi MUN17´de faaliyetlere katıldılar.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize emekleri için teşekküre deriz. İyi ki varsınız...

Bu Sefer Delegelerimiz İzmir Kız Lisesi MUNa Katıldılar

Yayın: 10.06.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 10:32 - Görüntülenme: 3977