Bu Yaz İzmir MEM ile Kodladık

İzmir´in fırsatlarını değerlendirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden bir yaz kursu haberimiz var. İzmir´deki öğrencilerin yazın da Bilgisayar Bilimi konuları ile ilgilenebilmeleri için İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çeşitli alanlar ile ilgili yaz kursları düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz de bu kurslara faal bir şekilde katılmaktadırlar.

Haberin Tamamı: http://izmir.meb.gov.tr/www/ogrenciler-tatil-yerine-kodlamayi-secti/icerik/1469

Yayın: 09.07.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 10:12 - Görüntülenme: 1035