Burak Sina Ülkemizi Temsil Etti

Brüksel, Belçika'da 13 - 15 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenen Genç Bilim İnsanları Avrupa Birliği Yarışması'nda ülkemizi Bilgi İşlem (Yazılım) alanında "Synthesising Classical Guitar Pieces Using Transformer" isimli projesi ile gururla temsil etti.

YAZILIM ALANINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Proje Kodu: 1689B012335428 (TÜBİTAK)

Alt Tema: Yapay Zekâ

Proje İsmi: TRANSFORMER MİMARİSİ KULLANARAK KLASİK GİTAR ÖZELİNDE SENTETİK MÜZİK ÜRETİMİ

Proje Ekibi: BURAK SİNA AKBUDAK

Danışman Öğretmen: SERTAÇ ATEŞ (Bilişim Teknolojileri)

Ülkemizi temsil etme onuruna erişen değerli öğrencimiz Burak Sina AKBUDAK'a verdiği emek ve ayırdığı zaman için teşekkür eder gösterdiği performanstan ötürü kendisini tebrik ederiz.

Detay: https://eucys2023.eu/

Burak Sina Ülkemizi temsil Etti