Etiket Sonuçları: avrupa

Ekm

2017 yılından bu yana aktif olarak katıldığımız Avrupa Kodlama Haftası (European Code Week) için bu yıl da Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Bilgisayar Bilimi, İnovasyon ve Patent Kulübü çalışmaları kapsamında 3 farklı etkinlik ile katılım sağladık.

Eyl

Brüksel, Belçika'da 13 - 15 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenen Genç Bilim İnsanları Avrupa Birliği Yarışması'nda ülkemizi Bilgi İşlem (Yazılım) alanında "Synthesising Classical Guitar Pieces Using Transformer" isimli projesi ile gururla temsil etti.

Haz

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında, İngilizce öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde Türkiye'deki Fen Liseleri ve AB ülkelerinden yabancı ortaklar ile birlikte yürütülen "Communication Rocks" adlı uluslararası eTwinning projesi Avrupa Kalite Ödülü almıştır.

Haz

29 Nisan 2023 ve 04 Mayıs 2023 tarihleri arasında Okul Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL'ün kafile liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Turist Rehberi Eşliğinde Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN ve Avrupa Gezimiz 2023'ü yaptık.

May

10 Nisan 2022 - 15 Nisan 2022 Tarihleri arasında Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde kafilemiz Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN ve Avrupa Gezimizi gerçekleştirdi.

Ekm

Zamandan ve mekandan bağımsız olarak salgın döneminde nitelikli projeler hazırlayabilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde yürütülen uluslararası eTwinning Projesi "Digital Wisdom" projesi değerlendirilmiş olup proje Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Ekm

2017 yılından bu yana aktif olarak katıldığımız Avrupa Kodlama Haftası (European Code Week) için bu yıl da Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Bilgisayar Bilimi Kulübü çalışmaları kapsamında 4 farklı etkinlik ile katılım sağladık.

Kas

Bilimin aydınlığında azimle ve kararlılıkla çalışan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL ve Değerli İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizden oluşan İzmir Fen Lisesi kafilesi 19 KASIM 2019 - 24 KASIM 2019 tarihleri arasındaki Yurt Dışı Bilim Etkinlikleri gerçekleştirmiştir.

Kas

"Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir." öğüdü ile bilim ışığında ilerleyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğindeki Bilim Kurulumuzun gözetiminde çalışmalarına devam eden olimpiyatçı öğrencilerimiz Ankara'da Başkent Öğretmenevinde TÜBİTAK himayesinde Ara Kamp çalışmalarına devam ediyorlar.

Kas

"İlim Çin'de de olsa ona tâlip olun." öğüdü ile yola çıkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizden oluşan İzmir Fen Lisesi kafilesi 19 KASIM 2019 - 24 KASIM 2019 tarihleri arasındaki Yurt Dışı Bilim Etkinliklerimiz kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Ekm

Bilinçli bir şekilde insanlık yararına kodlayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde öğrencilerimiz "Dezavantajlı Bireyler için Arduino İle Hayat Kolaylaştıran Basit Çözümler" temasıyla Avrupa Kodlama Haftasında Arduino uygulaması geliştirdiler.