Çevrim İçi Lise Günleri

Hem okulunun faaliyetlerinden yararlanan hem de okuluna vefa gösterip tanıtımlarda okulunu anlatan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde Okul Tanıtım ve Mezunlarla İletişim Kulübü Danışman Öğretmenimiz Alime ZENGER ve öğrencilerinin desteğinde Bayraklı Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliği ile ortaokullara okulumuzu bir çok yönü ile tanıtıyoruz.

İzmir Fen Lisesini tanımak isteyen tüm ortaokul öğrencilerini sunumumuza bekliyoruz.

"Sınav sonucunuz ne olursa olsun gayretiniz önce iyi bir insan sonra bilinçli ve nitelikli bir insan olmak olsun.

Çevrim İçi Lise Günleri

Yayın: 03.12.2021 - Güncelleme: 06.12.2021 12:23 - Görüntülenme: 334