Çiğ Köfteli Motivasyon

Yüksek öğretim programlarına en iyi şekilde hazırlanan, yüksek motivasyona sahip çalışkan ve azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde okulumuz için ekol olan, okulumuzda çeşitli görevlerde değerli çalışmalar sergileyerek okulumuza katma değer katan, geçen yıl emekli olan değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN elinin tadı ile 12. sınıf öğrencilerimize okul yemekhanemizde okul aşçımız Kadir ustanın da desteği ile çiğ köfte ziyafeti verdi.

Okulumuzdaki psikolojik destek ve rehberlik faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizin hem okul ile ilgili olumlu anılarını arttırmak hem de birbirleri ile bağlarını kuvvetlendirmek için yapılan bir çok etkinliğimizin yanına motivasyon konusunda bu etkinliğimizi de ekledik.

Emekli olup derslerden ayrılmasına rağmen gönül bağı ile İzmir Fen Lisesine sımsıkı bağlı bu etkinlik özelinde başta Ahmet Dikmen öğretmenimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 08.11.2021 - Güncelleme: 08.11.2021 21:16 - Görüntülenme: 313

Etiketler :