Çocuklar Hayat Bulsun Proje Tanıtımı

Öğrencilerimizin toplumsal farkındalık düzeyini arttırmak için gerekli ortamları oluşturan İzmir Fen Lisesi´nde cezaevlerinde büyüyen çocuklarla ilgili bir proje tanıtımı yapıldı. Değerli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ekrem SEVİL´in koordinesinde İzmir İl Müftülüğü Cezaevi Vaizi Yasin GÜNGÖR Çocuklar Hayat Bulsun Projesi Koordinatörü olarak 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize Kadın Ceza İnfaz Kurumlarında Anneleriyle Kalan 0-6 yaş grubu Çocuklar ve Sevgi Evlerinde Yetişen Çocuklara Yönelik Toplumda Farkındalık Oluşturmak amacıyla yola çıktıkları projelerini tanıttı.

Öğrencilerimizin proje konusu ile ilgili toplumsal farkındalık düzeylerini arttıran değerli proje koordinatörümüze emeklerinden, kıymetli öğretmenimize bu etkinlikteki çabalarından ve pahabiçilmezlerimize ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 16.04.2017 - Güncelleme: 30.05.2024 09:03 - Görüntülenme: 2574