Digital Wisdom Avrupa Kalite Etiketi Aldı

Zamandan ve mekandan bağımsız olarak salgın döneminde nitelikli projeler hazırlayabilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde yürütülen uluslararası eTwinning Projesi "Digital Wisdom" projesi değerlendirilmiş olup proje Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Bu yılın teması medya okuryazarlığı ve bilgi kirliliği olan eTwinning projelerinde öğrencilerimiz hem İngilizce konuşma, yazma ve okuma becerilerini geliştirme fırsatı bulmuş hem de TwinSpace'i kullanarak takımca ürünler oluşturmuşlardır.

Başta kıymetli öğretmenimiz olmak üzere, öğrencilerimizin 21. yy. yeterliliklerinin yanı sıra kültürler arası paylaşımında da önemli bir yere sahip olan eTwinning Projeleri / Okul Ortaklıkları için emek veren ve zaman harcayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Digital Wisdom Avrupa Kalite Etiketi Aldı

Yayın: 28.10.2021 - Güncelleme: 28.10.2021 17:59 - Görüntülenme: 229