Doğru İlaç Kullanımı ve Kalan İlaçların Geri Dönüşümü

İnsana ve doğaya duyarlı sağlıklı ve çevreci gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Üniversite - Okul İşbirliği çerçevesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Okul Rehber ve Psikolojik Danışman Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde ders öğretmenlerimizin desteğinde 9. sınıf öğrencilerimize Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrencileri "Doğru İlaç Kullanımı ve Kalan İlaçların Geri Dönüşümü" temalı semineri verdiler.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta kıymetli öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Yayın: 21.01.2022 - Güncelleme: 21.01.2022 14:22 - Görüntülenme: 245

Etiketler :