Emek Gençlerin Gurur Bizim - 15 Madalya

İnsanlığa yararlı bilimsel çalışmalar yapabilmek için emin adımlarla ilerleyenler nadide öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ himayesinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet YİĞİT'in yakın takibinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'nun evsahipliğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın başkanlığında Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Bilim Kurulumuzun takibinde TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarına hazırlanan öğrencilerimiz verdikleri emeğin karşılığını 2 Altın 4 Gümüş ikisi uluslararası olmak üzere 9 Bronz ile toplamda 15 madalyayı okulumuza kazandırdılar.

Mayıs 2019´da Birinci Aşama Sınavları ile başlayıp Ulusal Madalyaların kazanıldığı 2. aşama sınavına kadar azimle çalışan, emek veren ve zaman ayıran değerli öğrencimizi canıgönülden kutluyoruz.

Emek gençlerimizin gurur bizim dediğimiz olimpiyat çalışmalarında Kış Okulunun Son Sınavının ardından artık Takım Seçme Sınavları ve Takım Kampları ile Olimpiyatın Uluslararası kısmı devam edecektir.

Bu aşamaya kadar dağılım şu şekilde olmuştur:

Matematik Olimpiyat Takımı: Ulusalda 1 Gümüş ve 2 Bronz

Kimya Olimpiyat Takımı: Ulusalda 1 Altın, 1 Gümüş ve 2 Bronz

Bilgisayar Olimpiyat Takımı: Ulusalda 1 Altın, 2 Gümüş ve 3 Bronz

Bu süreçte öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen ailelerimize, azimle çalışan ve emek veren öğrencilerimize ve olimpiyat takımı danışmanı olarak takımlarını destekleyen öğretmenlerimize teiekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Emek Gençlerin Gurur Bizim - 15 Madalya

Yayın: 08.02.2020 - Güncelleme: 30.05.2024 09:09 - Görüntülenme: 2411