Eren Şahin Onat Ortaokulu Kariyer Günü

Azimle çalışan ortaokul öğrencilerinin kendileri için en doğru seçimi yapabilmeleri amacıyla İzmir Fen Lisesi´nin eğitim ve öğretim faaliyetlerini onlara tanıtmak maksadıyla Eren Şahin Eronat Ortaokulu Kariyer Gününe Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seryan CANBAZ koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde Okul Tanıtım Kulübü öğrencilerimizden Duru ve Hüseyin Batuhan ile katıldık.

Bizlere en iyi şekilde ev sahipliği yapan Eren Şahin Eronat Ortaokulu Okul Yönetimine, Rehberlik Servisine ve Tanıtım Masası Görevlisi 7. Sınıf Öğrencileri Berrak ve Ege´ye teşekkür ederiz. Bizleri sabırla dinleyen ve hedef odaklı soru soran 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerine de çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Yayın: 27.04.2023 - Güncelleme: 27.04.2023 13:41 - Görüntülenme: 300