Etiket Sonuçları: ortaokul

Hem okulunun faaliyetlerinden yararlanan hem de okuluna vefa gösterip tanıtımlarda okulunu anlatan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde Tanıtım Ekibimiz ve Örnek Öğrencilerimiz ortaokullara okulumuzu bir çok yönü ile tanıttı.

Öğrencilerimizin potansiyelleri ve hedefleri doğrultusunda en iyi şekilde lise eğitimi alabilmeleri için henüz daha ortaokul öğrencisiyken onlarla tanışan ve okulumuzun faaliyetlerini güçlü ve zayıf yönlerini, fırsat ve kazanımlarını onlara anlatan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehberlik Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde ortaokulların okul yönetimi ve rehber öğretmenlerinin desteğinde Okul Tanıtım Etkinliklerimiz nitelikli bir şekilde devam etmektedir.

Okulumuzu tanımak, İzmir Fen Lisesinde eğitim ve öğretimin faaliyetlerinin, ders dışı etkinliklerin ve fiziki şartların neler olduğunu görebilmek amacıyla okulumuza gelen ortaokullar ziyaretlerine verdiğimiz randevu saat ve günlerine dikkat ederek devam ediyorlar.

Okulumuzu tanımak, İzmir Fen Lisesinde eğitim ve öğretimin faaliyetlerinin ders dışı etkinliklerin ve fiziki şartların neler olduğunu görebilmek amacıyla okulumuza gelen ortaokullar ziyaretlerine verdiğimiz randevu saat ve günlerine dikkat ederek devam ediyorlar .

Okulumuzu tanımak, İzmir Fen Lisesinde eğitim ve öğretimin faaliyetlerinin ders dışı etkinliklerin ve fiziki şartların neler olduğunu görebilmek amacıyla okulumuza gelen ortaokullar ziyaretlerine verdiğimiz randevu saat ve günlerine dikkat ederek devam ediyorlar.

Bilimin yuvası ve sanatın kalbi İzmir Fen Lisesi´ni ortaokullar ziyaret etmeye devam ediyorlar. Manisa´daki özel okullardan biri olan Özel Bilgikent Ortaokulu İzmir Fen Lisesi´ne ziyarete geldi. Gelen ortaokul öğrencileri önce bahçemizde Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN karşıladı. Okulumuzun pansiyon, yemekhane, kapalı spor salonu gibi mekanlarını gezen öğrenciler konferans salonumuza geldiler.