Etiket Sonuçları: ortaokul

Nis

Azimle çalışan ortaokul öğrencilerinin kendileri için en doğru seçimi yapabilmeleri amacıyla İzmir Fen Lisesi´nin eğitim ve öğretim faaliyetlerini onlara tanıtmak maksadıyla Eren Şahin Eronat Ortaokulu Kariyer Gününe Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seryan CANBAZ koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde Okul Tanıtım Kulübü öğrencilerimizden Duru ve Hüseyin Batuhan ile katıldık.

Ock

Matematik Seferberliği kapsamında düzenlenen İzmir Fen Lisesi Ortaokullar Arası I. Matematik Yarışması İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR'ün, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Medet EKŞİ'nin ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa İSLAMOĞLU'nun teşrifleri ile Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Matematik Zümremizin Koordinesinde Gözetmen Öğretmenlerimizin ve Tören Ekibimizin desteğinde 14 Ocak 2022 Cumartesi Günü önceden yayımladığımız program akışına uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

Ock

Öncelikle okulumuzun Ortaokullar Arası I. Matematik Yarışması'na gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder sınavda başarılar dileriz.

Kas

Okulumuzda yapılacak olan Ortaokullar Arası I. Matematik Yarışması'nın başvuruları 15 Kasım 2022 tarihinde saat 08.00'da başlayacak olup 16 Aralık 2022 tarihi saat 17.00'da başvurular sona erecektir.

May

Hem okulunun faaliyetlerinden yararlanan hem de okuluna vefa gösterip tanıtımlarda okulunu anlatan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde Tanıtım Ekibimiz ve Örnek Öğrencilerimiz ortaokullara okulumuzu bir çok yönü ile tanıttı.

Şbt

Okulumuzu tanımak, İzmir Fen Lisesinde eğitim ve öğretimin faaliyetlerinin, ders dışı etkinliklerin ve fiziki şartların neler olduğunu görebilmek amacıyla okulumuza gelen ortaokullar ziyaretlerine verdiğimiz randevu saat ve günlerine dikkat ederek devam ediyorlar.

Şbt

Okulumuzu tanımak, İzmir Fen Lisesinde eğitim ve öğretimin faaliyetlerinin ders dışı etkinliklerin ve fiziki şartların neler olduğunu görebilmek amacıyla okulumuza gelen ortaokullar ziyaretlerine verdiğimiz randevu saat ve günlerine dikkat ederek devam ediyorlar .