Etiket Sonuçları: bilge

Ara

Bu yıl 25 Kasım 2023 tarihinde başvuruları sona eren ve 78 ülkeden öğrencilerinin başvuruda bulunduğu Bilge Kunduz 2023 - Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliğine Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 14 öğrencimiz başvuruda bulunmuş, 12 öğrencimiz sınava girmiş, 2 öğrencimiz 156 puan alarak birinci olmuş ve 8 öğrencimiz 11 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenecek olan Finallere davet edilmişlerdir.

Ock

7-18 Kasım 2022 tarihleri arasında çevrim içi olarak düzenlenen ve bir problemin içindeki modeli/örüntüyü keşfedip bilgisayarca düşünerek problemi çözebilmeleri için öğrencilerimize fırsat sunan Bilge Kunduz 2022 Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği okulumuzda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde 33 öğrencimizin katılımı ile tamamlandı. Son altı yılın istatistikleri çıkarıldı.

Ock

Bir problemin içindeki modeli/örüntüyü keşfedip bilgisayarca düşünerek problemi çözebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde yürütülen ve 20 öğrencimizin katıldığı Bilge Kunduz 2021 etkinliği tamamlandı. Son beş yılın istatistikleri çıkarıldı. E-okulda Sosyal Etkinlik Modülüne ve EBA'da Öğrenci Portfolyaları kısmına etkinlik bilgileri ve öğrenci sertifikaları ekleniyor.

Kas

Öğrencilerimizin akıl yürütme ve problem çözme becerilerini görebilmeleri için onlara fırsat sunan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilgisayar Bilimi Kulübümüzün Danışman Öğretmeni Sertaç ATEŞ (Bilişim Teknolojileri) gözetiminde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz Bilge Kunduz 2021 Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliğine katıldılar.

Ara

Matematiğin keskinliğinde bilimin gizemini hesaplayabilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde yürütülen ve 38 öğrencimizin katıldığı Bilge Kunduz 2020 etkinliği tamamlandı. Son dört yılın istatistikleri çıkarıldı. E-okulda Sosyal Etkinlik Modülüne ve EBA'da Öğrenci Portfolyaları kısmına etkinlik bilgileri ve öğrenci sertifikaları ekleniyor.

Etkinliğe katılan öğrencilerimize ve etkinliği koordine eden öğretmenimize ayırdıkları zaman, verdikleri emek ve gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Bilişim okur yazarlığı düzeyini her zaman yüksek tutmak isteyen ve yeni teknolojileri hızlı bir şekilde öğrenerek kullanabilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde ders içi etkinliklerin yanı sıra ders dışı etkinliklere de katılan öğrencilerimizden Ömer Faruk AŞIK Bilgeİş platformunda sunulan "Google Drive ile Bulut Teknolojisine Giriş" eğitimini tamamlayarak bu eğitim için okulumuzdan sertifika alan ilk öğrenci olmuştur.

Ekm

Bilime olan meraklarını ve öğrenmeye olan isteklerini faydalı bir şekilde kullanabilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde ders içi etkinliklerin yanı sıra ders dışı etkinliklere de katılan öğrencilerimizden Selver Eylül KÜÇÜK Bilgeİş platformunda sunulan "Herkes için Yapay Zeka I" eğitimini tamamlayarak bu eğitim için okulumuzdan sertifika alan ilk öğrenci olmuştur.

Kas

Bilgisayar Bilimlerine gönül verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz Bilge Kunduz Etkinliğine katılıyorlar.

Ağu

Matematiğin şifresini çözenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden 3 öğrencimiz TÜBİTAK BİLGEM UEKAE Lise Öğrencileri için Kriptoloji Yaz Okulu 2018 listelerinde yer aldı.