Etiket Sonuçları: girişimcilik

Ara

İzmir Fen Lisesi Girişimcilik Kulübü tarafından Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği'ne göre hazırlanan İzmir Fen Lisesi Ideathon'24 etkinliğimiz Kulüp Danışman Öğretmeni Dr. Selçuk SAĞBAŞ ve kulüp öğrencilerinin koordinesinde 2 Aralık 2023 tarihinde şartnamemizde belirtilen şekilde 7 okuldan 10 ekip olmak üzere toplam 50 katılımcı ile İzmir Fen Lisesinde 10 sınıf ve 1 konferans salonu kullanılarak düzenlenmiştir.

Mrt

Küresel Gençlik Girişimcilik Yarışması 2023 için 14 Mart Çarşamba Günü düzenlenen Türkiye Ulusal Seçim Yarışmasında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ gözetiminde çalışan öğrencilerimiz Türkiye'yi temsil etmek için seçilmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Küresel Gençlik Girişimcilik Yarışması 2023 için Türkiye Ulusal Seçim Yarışmasında 14 Mart Çarşamba Günü saat 09.00 – 21.00 arasında okulumuzun robot odasında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in gözetiminde öğrencilerimiz okulumuzu temsil ettiler.

Ekm

Mevcut durumu iyi analiz edip girişimde bulunabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİNCİ danışmanlığında Vatan'ın başkanlığını yapacağı Girişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi ve kulübümüzün onur konuğu İFL '92 mezunumuz Doç. Dr. Sayın Deniz Tunçalp öğrencilerimize çevrim içi ilk dersini verdi.

Tem

Girişimci ruhlarıyla gördükleri problemlere çözümler düşünüp bu çözümleri projelendirerek ortaya ürün veya hizmet koyan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİNCİ danışmanlığında Vatan Türker'in başkanlığını yaptığı Girişimcilik Kulübünün bu etkinlikteki konuğu Nevzat Ataklı öğrencilerimizle çevrim içi olarak buluştu.

Nis

Bütçeli projeleri planlayıp yürütebilen girişimci ruhlu öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİNCİ danışmanlığında Vatan Türker'in başkanlığını yaptığı Girişimcilik Kulübünün bu etkinlikteki konuğu Ali ERDURMUŞ öğrencilerimizle çevrim içi olarak buluştu.

Nis

Zorlukları fırsata çevirebilen ve çalışmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİNCİ danışmanlığında Vatan Türker'in başkanlığını yaptığı Girişimcilik Kulübünün bu etkinlikteki konuğu İFL'97 mezunumuz Dr. Taylan YILDIZ öğrencilerimizle çevrim içi olarak buluştu.

Şbt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ortaklığında gerçekleştirdiği Genç Ahiler Projesi'nde, İzmir Kalkınma Ajansı ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın mentor desteğinde Eğitim 2023 Vizyonu doğrultusunda 'Girişimci Vizyon Hedef İnovasyon' sloganıyla yola çıkılarak okulumuzda İFL Ticaret ekibi Genç Ahiler projesi kapsamında çalışmalarını tamamladılar.