Etiket Sonuçları: insan

Tem

İlk düzenlendiği 2018 yılından beri her yıl olduğu gibi altıncı yılında da altıncı Kez TeknoFest Finallerindeyiz.

Nis

Bilim insanı olma yolculuğunda bilime dokunarak ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında son sınıf öğrencilerimiz Sude ve Neva katıldıkları BİSEP Ortaöğretim Öğrencileri Arası Bilim Projesi Yarışmasında İkinci olmuşlardır.

Ekm

Robotik teknolojilerin sağlık alanında kullanılması ile ilgili nitelikli çalışmalara imza atan zeki, azimli ve çalışkan araştırmacıların okulu İzmir Fen Lisesinde Kimya Zümre Başkanımız Gülseren COŞKUN ve ekibi Gaziantep'te düzenlenen TeknoFest 2020'de İnsanlık Yararına Teknolojileri Yarışması Sağlık ve İlk Yardım Dalı Lise Kategorisinde okulumuzu temsil etti ve TeknoFest 2020 Birincisi oldu.

Ekm

Matematiğe ve matematiksel modellemeye gönül veren, zeki, azimli ve çalışkan araştırmacıların okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER ve ekibi Gaziantep'te düzenlenen TeknoFest 2020'de İnsanlık Yararına Teknolojileri Yarışması Sosyal İnovasyon Dalı Lise Kategorisinde okulumuzu temsil etti ve en iyi sunum ödülünü kazandılar.

Ekm

Mavi vatanın üstünde dalgalanan ay yıldızların, su üstü ve su altı savunma sistemlerinin geliştirilmesinde rol oynamak isteyen gençlerin, su altı enerji veya veri nakil hatlarının onarımı gibi medeniyetin can damarlarının sağlıklı çalışması için araştıran ve teknoloji üreten öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Zümre Başkanımız Sertaç ATEŞ ve beş öğrencisi TeknoFest 2020 Gaziantep'te ASELSAN tarafından düzenlenen İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması Temel Kategoride okulumuzu temsil ettiler.

Ekm

Sosyal becerilerini geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanımız Nebahat ÇELEBİ ile Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Handan EKİCİ koordinesinde Kıymetli İFL04 Mezunumuz Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN desteğinde okulumuzun Kapalı Spor Salonunda İFL08 Mezunumuz Bilal AKAR 9. sınıf öğrencilerimize "Homo Ludens (Oynayan İnsan)" isimli tiyatro atölyesini üç oturumda yaparak öğrencilerimizin iletişim yeteneklerinin ve takım çalışması yapabilme becerilerinin artmasında öğrencilerimize destek olmuştur.

Mrt

Bilgi çağına eserleri ile katkı sağlayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Danışman Öğretmenlerimizin koordinesinde öğrencilerimiz TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknoloji Yarışmalarına "İnsanlık Yararına Teknoloji" kategorisinden başvuranlar "Proje Ön Değerlendirme Form" ´larını sisteme kaydettiler.

Ock

Her alanda her zaman en iyisi olma vizyonu ile hareket eden okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında son sınıf öğrencilerimiz Şiir ve Kamil, katıldıkları BİSEP Ortaöğretim Öğrencileri Arası Bilim Projesi Yarışmasında Birinci olmuşlardır.

Ock