BİSEP Ortaöğretim İKİNCİSİ Olduk

Bilim insanı olma yolculuğunda bilime dokunarak ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında son sınıf öğrencilerimiz Sude ve Neva katıldıkları BİSEP Ortaöğretim Öğrencileri Arası Bilim Projesi Yarışmasında İkinci olmuşlardır.

Değerli öğretmenimizi ve kıymetli öğrencilerimizi bilime ayırdıkları zaman, bilimsel çalışmalarda gösterdikleri performans ve bilime verdikleri emek için teşekkür ve aldıkları sonuçtan ötürü tebrik ederiz.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgi için: https://bau.edu.tr/icerik/13880-bisep-liseler-arasi-proje-yarismasi

Öğrencilerimiz İKİNCİLİK Ödülünü Aldılar

Yayın: 19.04.2021 - Güncelleme: 19.04.2021 13:30 - Görüntülenme: 326