Etiket Sonuçları: makine

Ağu

Zamanlarını ileri düzey ve faydalı faaliyeterle değerlendiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilgisayar Bilimi Kur 01 dersi kapsamında Python Programlama Dili eğitimi alan öğrencilerimiz yaz aylarında da Turkcell Geleceği Yazanlar Projesi kapsamında kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar.

Nis

Lise müfredatına sığamayan ve ihtiyacı olan eğitim fırsatlarını değerlendirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Bilgisayar Bilimi Kulübümüzün desteğinde öğrencilerimiz 22-25 Mart 2021 tarihleri arasında Makine Öğrenmesi ve 29 Mart 2021 tarihinde Yapay Zeka eğitimini Global AI Hub'ın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ortaklığında Kutay AKALIN ve Mert ÇOBANOV hocalarımızdan aldık.

Kas

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Prof. Dr. Hakan UREY ve Doç. Dr. Deniz YÜRET öğrencilerimize hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de tavsiyelerde bulundular.

Nis

Geleceğin Mühendislerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden güzel bir seminer haberi daha paylaşıyoruz. Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri 11. Sınıf öğrencilerimize Mars´a giden robotlar ve ROVER Grubunun Merih İsimli Robotlarını tanıttı.