Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi Eğitimlerine Katıldık

Lise müfredatına sığamayan ve ihtiyacı olan eğitim fırsatlarını değerlendirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Bilgisayar Bilimi Kulübümüzün desteğinde öğrencilerimiz 22-25 Mart 2021 tarihleri arasında Makine Öğrenmesi ve 29 Mart 2021 tarihinde Yapay Zeka eğitimini Global AI Hub'ın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ortaklığında Kutay AKALIN ve Mert ÇOBANOV hocalarımızdan aldık.

Eğitimi kaliteli ve verimli bir şekilde veren Kutay AKALIN ve Mert ÇOBANOV hocalarımıza verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve paylaştıkları deneyimlerinden ötürü teşekkür ederken bu nitelikli eğitime katılıp sınavlara girerek kendilerini müfredat dışı ileri düzey eğitimlerde geliştiren öğrencilerimize hem teşekkür eder hem kendilerini performanslarından ötürü tebrik ederiz.

Yayın: 01.04.2021 - Güncelleme: 01.04.2021 21:30 - Görüntülenme: 403