Etiket Sonuçları: oda

Ekm

20 Ekim 2022 Perşembe Günü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR okulumuzu ziyaret ettiler, öğrencilerimizle birlikte öğrencilerimizle iç içe yemekhanemizde sohbet ederek yemeklerini yediler, bilim ve sanat yolumuzu incelediler, yenilenen öğretmenler odamızı ve kütüphanemizi gördüler, öğrencilerimizle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR başarılar ve esenlikler dileyerek okulumuzdan ayrıldılar.

Ekm

Strateji belirlemek için durumu en iyi şekilde analiz etmeyi seven öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde bu öğretim yılında mevcut satranç ekiplerimizi ve gireceğimiz turnuva sayılarını artırmak için gerekli çalışmalara başladık ve lisanslı sporcu sayımızı 30 öğrenciye yükseltmeyi ve yıl içinde 4 büyük turnuvada yer almayı kararlaştırdık.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde eğitim uzmanları öğrencilerimize Beyin Odaklı Öğrenme Modeli konusunda seminer verdiler.