T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor - Kurtuluş YILDIRIM - Tasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-Tech

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin ikincisinde konuğumuz Kurtuluş YILDIRIM oldu.

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin ikincisinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in moderatörlüğünde "Tasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-Tech" isimli çalışmasıyla konuğumuz IBM Firmasından değerli bir uzmanımız Kurtuluş YILDIRIM (Technical Solution Architect) oldu.

9. Sınıf öğrencilerimiz ile Bilgisayar Olimpiyatçılarımızın katıldığı "Tasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-Tech" isimli seminerde değerli uzmanımız Kurtuluş Yıldırım birinci bölümde Tasarım Odaklı Düşünme ile ilgili bilgilendirme yaptıktan sonra ikinci bölümde IBM P-Tech konusunda öğrencilerimize ışık tuttu.

Değerli Uzmanımız Kurtuluş YILDIRIM'a bu nitelikli ve yararlı faaliyete ayırdığı zaman ve verdiği emekten ötürü teşekkür ederiz. Değerli uzmanımızı ilgiyle takip eden öğrencilerimize de ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

 

Tasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-TechTasarım Odaklı Düşünme ve IBM P-Tech

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.04.2020 - Güncelleme: 27.04.2020 17:28 - Görüntülenme: 1035
  Beğen | 3  kişi beğendi