Etiket Sonuçları: sevgi

Mrt

21 Mart 2023 Salı Günü Mart Ayı Kök Değerler Eğtimi kapsamında SEVGİ teması ile yapılan etkinlikler arasında 9. Sınıflarımızın Sınıf Rehber Öğretmenleri Matematik Öğretmenimiz Sevim ÖZTÜRK, Biyoloji Öğretmenimiz Zuhal GÜL ve Coğrafya Öğretmenimiz Meltem UÇAR 9. sınıflarımızla birlikte önce kağıttan uçak tasarımları yapmış adında da okul bahçemizde Birinci Geleneksel Kağıt Uçak Tasarımı ve Uçurtma Yarışması kapsamında kağıt uçakları yarıştırmışlardır.

Kas

Bedel ödeyenlere borcunu bilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Alev BAŞDAKOL´un hazırladığı ve sunduğu "Vatan Sevgisi ve Liderlerin Öğretmenleri" isimli çalışmasını pansiyonumuzda kalan 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz ilgiyle izledi ve aktif olarak etkinliklere katıldı.

Mrt

İlim ve Bilim yuvası İzmir Fen Lisesinde Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilerimiz Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı Doktora Programında özel öğrenci statüsünde ders alan Hüseyin DURSUN´un Şehitlik ve Vatan Sevgisi sunumunu Konferans Salonumuzda takip ettiler ve konu üzerinde fikir teatisi yaptılar.

Kas

Doğayı korumak kadar doğaya bir parça katmanın da önemli olduğunu bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde gün ağaç dikme günüydü. Çevre Kulübümüzün çalışkan, fedakar ve özverili öğretmenleri ile değerli öğrencilerimiz okulumuzun bahçesine 25 servi ve akasya fidanı diktiler.

Kas

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ün Ebediyete İntikalinin 79. Yılı Anma Etkinlikleri anlamına yakışan şekilde yapıldı.

Nis

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Gençlik Merkezleri arasında düzenlemiş olduğu Sosyal ve Kültürel Yarışma Programı Kapsamında Bölge Elemeleri Ege Üniversitesinde MÖTBE Konferans Salonunda düzenlenmiştir. 19 Nisan 2017 Tarihinde Vatan Temalı Şiir Yarışması ve 20 Nisan 2017 Değerler Eğitimi Konulu Tiyatro Yarışması yapılmıştır.