Etiket Sonuçları: sevgi

Mrt

21 Mart 2023 Salı Günü Mart Ayı Kök Değerler Eğtimi kapsamında SEVGİ teması ile yapılan etkinlikler arasında 9. Sınıflarımızın Sınıf Rehber Öğretmenleri Matematik Öğretmenimiz Sevim ÖZTÜRK, Biyoloji Öğretmenimiz Zuhal GÜL ve Coğrafya Öğretmenimiz Meltem UÇAR 9. sınıflarımızla birlikte önce kağıttan uçak tasarımları yapmış adında da okul bahçemizde Birinci Geleneksel Kağıt Uçak Tasarımı ve Uçurtma Yarışması kapsamında kağıt uçakları yarıştırmışlardır.

Mrt

İlim ve Bilim yuvası İzmir Fen Lisesinde Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilerimiz Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı Doktora Programında özel öğrenci statüsünde ders alan Hüseyin DURSUN´un Şehitlik ve Vatan Sevgisi sunumunu Konferans Salonumuzda takip ettiler ve konu üzerinde fikir teatisi yaptılar.