Birinci Geleneksel Kağıt Uçak Tasarımı ve Uçurtma Yarışması

21 Mart 2023 Salı Günü Mart Ayı Kök Değerler Eğtimi kapsamında SEVGİ teması ile yapılan etkinlikler arasında 9. Sınıflarımızın Sınıf Rehber Öğretmenleri Matematik Öğretmenimiz Sevim ÖZTÜRK, Biyoloji Öğretmenimiz Zuhal GÜL ve Coğrafya Öğretmenimiz Meltem UÇAR 9. sınıflarımızla birlikte önce kağıttan uçak tasarımları yapmış adında da okul bahçemizde Birinci Geleneksel Kağıt Uçak Tasarımı ve Uçurtma Yarışması kapsamında kağıt uçakları yarıştırmışlardır.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydalarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 21.03.2023 - Güncelleme: 23.03.2023 11:04 - Görüntülenme: 583