Doğayı Seviyoruz Ağaç Dikiyoruz

Doğayı korumak kadar doğaya bir parça katmanın da önemli olduğunu bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde gün ağaç dikme günüydü. Çevre Kulübümüzün çalışkan, fedakar ve özverili öğretmenleri ile değerli öğrencilerimiz okulumuzun bahçesine 25 servi ve akasya fidanı diktiler.

Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL ve Kıymetli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz Ramazan Dayımızın gösterdiği şekilde 25 adet Servi ve Akasya Fidanını okulumuzun bahçesindeki uygun yerlere diktiler ve can suyu verdiler.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğrafları çeken değerli öğretmenlerimiz Buket Hanım ve Ahmet Beye teşekkür ederiz.

Yayın: 30.11.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 09:55 - Görüntülenme: 3860