Okulumuzu Ağaçlandırıyoruz

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor. Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP´in koordinesinde Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN´in desteğinde 11. sınıf öğrencilerimiz okul bahçemize fidan dikimi yaptılar.

İklim koşullarına dikkat ederek etkinlik seçen ve öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerine fırsat tanıyan Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP ile beraber özenle seçilen fidanlar Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN´in gösterdiği şekilde öğrencilerimiz tarafından titizlikle bahçemize dikildi.

Hem bahçemizin peyzajı için güzel bir çalışma hem de öğrencilerimizin toprağa değerek üzerlerindeki elektrik yükünü boşalttıları eğlenceli bir etkinlik sonucunda 17 adet meyve fidanı dikimi yapıldı.

Okulumuz için emek, zaman ve kaynak harcayan pahabiçilmez öğrencilerimize, kıymetli öğretmenlerimize, saygıdeğer okul yönetimimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 01.04.2017 - Güncelleme: 30.07.2024 11:03 - Görüntülenme: 2289