Etiket Sonuçları: veriyorlar

Nis

Vefalı mezunlarının rol model oldukları azimli öğrencileri ile nitelikli bir okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ işbirliği ile İzmir Fen Lisesi Medya Kulübü İlham Veriyorlar Komisyonu, Mezunlarımızın Yurt Dışı İletişim Koordinatörü Gencay Mutlu ÖLÇER'i konuk ettiler.

Şbt

Vefalı mezunları ile fedakar öğrencileri ile nitelikli bir okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ, İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ işbirliği ile İzmir Fen Lisesi Medya Kulübü İlham Veriyorlar Komisyonu, EVREKA'nın Kurucu Ortağı ve Baş Yöneticisi (CEO) Umutcan DUMAN'ı konuk ettiler.

Şbt