İlham Veriyorlar 01 - Umutcan DUMAN İFL09

Vefalı mezunları ile fedakar öğrencileri ile nitelikli bir okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ, İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ işbirliği ile İzmir Fen Lisesi Medya Kulübü İlham Veriyorlar Komisyonu, EVREKA'nın Kurucu Ortağı ve Baş Yöneticisi (CEO) Umutcan DUMAN'ı konuk ettiler.

Programın Moderatörü ve Komisyon Başkanı Taylan'ın yönetiminde Röportör öğrencilerimiz Selver Eylül ve Mert konuğumuza önceden hazırladıkları soruları sordular. Konuğumuz ve İFL 2009 Mezunumuz Sayın Umutcan Duman bey öğrencilerimizle genç bir girişimci olarak hem girişimcilik hem öğrencilik hem iş hayatı hem de akademik hayatı ile ilgili içten bir sohbet yaptı. Ders niteliğinde öğütler verdi.

Değerli mezunumuza paylaşımlarından ötürü çok teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Bu etkinliği nitelikli bir şekilde yöneten Moderatörümüz Taylan'a, Röportörlerimiz Selver Eylül ile Mert'e de verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ediyor gösterdikleri performanstan ötürü öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okul Yönetimimize ve kıymetli öğretmenlerimize de bu projenin hayata geçirilmesinde verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyoruz.

ETKİNLİK PROGRAMI

1. Komisyon Başkanı ve Etkinlik Moderatörü Taylan Yalçın'ın giriş konuşması

2. Bu etkinligimizin röportaj içeriğini hazırlayan Röportörlerimiz Selver Eylül Küçük ve Mert Duman'ın birinci grup soruları ve konuğumuzun cevapları

OTURUM ARASI