İlham Veriyorlar 02 - Gencay Mutlu ÖLÇER İFL04

Vefalı mezunlarının rol model oldukları azimli öğrencileri ile nitelikli bir okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ işbirliği ile İzmir Fen Lisesi Medya Kulübü İlham Veriyorlar Komisyonu, Mezunlarımızın Yurt Dışı İletişim Koordinatörü Gencay Mutlu ÖLÇER'i konuk ettiler.

Programın Moderatörü ve Komisyon Başkanı Taylan'ın yönetiminde Röportör öğrencilerimiz Cemre ve Vedat Berk konuğumuza önceden hazırladıkları soruları sordular. Konuğumuz ve İFL 2004 Mezunumuz Sayın Gencay Mutlu ÖLÇER bey öğrencilerimize Anadolunun bağrından kopup Avrupa'nın göbeğinde uluslararası bir şirkette nasıl telekomünikasyon mühendisi olarak çalıştığını, ifldeki eski günlerini, akademik hayatını, yurt dışı deneyimini ve okulumuza olan vefasını içten bir sohbet ile anlattı. Ders niteliğinde öğütler verdi.

Değerli mezunumuza paylaşımlarından ötürü çok teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Bu etkinliği nitelikli bir şekilde yöneten Moderatörümüz Taylan'a, Röportörlerimiz Cemre ile Vedat Berk'e de verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ediyor gösterdikleri performanstan ötürü öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okul Yönetimimize ve kıymetli öğretmenlerimize de bu projenin hayata geçirilmesinde verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyoruz.

ETKİNLİK PROGRAMI

1. Komisyon Başkanı ve Etkinlik Moderatörü Taylan'ın giriş konuşması

2. Bu etkinligimizin röportaj içeriğini hazırlayan Röportörlerimiz Cemre ve Vedat Berk'in birinci grup soruları ve konuğumuzun cevapları

OTURUM ARASI