Etiket Sonuçları: water

Mrt

Yabancı dili doğru ve yerinde kullanabilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER´in koordinesinde ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın desteğinde okulumuzun yürüttüğü "Let´s Share and stay dynamic with "Dynamic Education" projesi çerçevesinde etkinliklerimiz devam etmektedir.

Mrt

Deniz aşırı işlerle uğraşmayı seven öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Zümremiz koordinesinde 9. Sınıf (Pascal), 10. Sınıf (Cayley) ve 11. Sınıf (Fermat) öğrencilerimiz Waterloo Üniversitesinin "Matematik ve Hesaplama Yarışmaları" na katıldılar.