Etiket Sonuçları: ygs

Mrt

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2016 mezunlarımızın YGS ve LYS Ham Puan Sıralamaları haberimizde gösterdiğimiz tablodaki gibi olmuştur. Başta Ramazan Dayı ve pahabiçilmezlerimiz olmak üzere, okul yönetimimize, eğitim ve öğretim kadromuza, velilerimize, mezunlarımıza ve tüm paydaşlarımıza YGS ve LYS başarımızdaki emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Mrt

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2017 mezunlarımızın yerleştikleri bölümler haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur. Başta Ramazan Dayı ve pahabiçilmezlerimiz olmak üzere, okul yönetimimize, eğitim ve öğretim kadromuza, velilerimize, mezunlarımıza ve tüm paydaşlarımıza emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Ekm

Değişime ayak uydurabilen azimli, zeki ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde uzmanlar Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile ilgili bilgi verdiler.

Ağu

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2017 mezunlarımızın YGS ve LYS Ham Puan Sıralamaları haberimizde gösterdiğimiz tablodaki gibi olmuştur.

Haz

Planlı, kendini yenileyen ve disiplinli öğretmenlerin görev yaptığı okul İzmir Fen Lisesi´nde dersler bitti ama öğretmenler mesleki çalışmalarına devam ediyorlar.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde YGS ve LYS gündemli Öğretmenler Kurulu toplantımızı yaptık.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU 10.03.2017 Cuma Günü Son Ders Saatinde okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Okul Müdürümüz Ali Bayram TETİK ve Değerli Müdür Yardımcılarımız karşılamışlardır.

Mrt

2016 - 2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile YGS ve LYS Sürecinde okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda 11. Sınıflarımızın veli toplantısı yapılmıştır.

Şbt

2016 - 2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi öğrencilerimizin başarı durumlarını değerlendirmek ve YGS ile LYS sürecinde okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda 11. Sınıflarımızın veli toplantısı yapılacaktır.

Katılmanız önemle rica olunur.

Şbt

Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ son sınıf öğrencilerimizle başbaşa disiplinli, ciddi ve üst düzey bir toplantı gerçekleştirdi.

Ock

Öğrencilerimizin değişen durumlar hakkında ivedilikle bilgilendirilmesini ve o durumlara karşı hazır olmalarını isteyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ desteğinde son sınıf öğrencilerimize YGS ve LYS Süreci ve Sınav içeriği ile ilgili seminer düzenlendi.