Son Sınıflarımıza YGS ve LYS Süreci ve Sınav İçeriği Temalı Seminer Verildi.

Öğrencilerimizin değişen durumlar hakkında ivedilikle bilgilendirilmesini ve o durumlara karşı hazır olmalarını isteyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ desteğinde son sınıf öğrencilerimize YGS ve LYS Süreci ve Sınav içeriği ile ilgili seminer düzenlendi.

ÖSYM tarafından yayınlanan kılavuzlar ve materyaller doğrultusunda güncel bilgiler son sınıf öğrencilerimizle paylaşıldı. YGS Başvurusu ile başlayan süreç hakkında öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu bilgiler öğrencilerimizle paylaşıldı.

Açık uçlu sorular ve değişen kodlama sistemi seminerin önemli noktaları arasında yer aldı.

Son sınıf öğrencilerimiz anlatımları dinledikten sonra merak ettikleri kısımlarla ilgili sorularını sordular ve bu sorulara eldeki klavuz, materyaller ve mevzuat doğrultusunda cevaplar verildi.

Bu önemli etkinliğin düzenleyen değerli paydaşlarımız ile azim ve kararlılıkla çalışan öğrencilerimize emek ve çabalarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Son Sınıflarımıza YGS ve LYS Süreci ve Sınav İçeriği Temalı Seminer Verildi.Son Sınıflarımıza YGS ve LYS Süreci ve Sınav İçeriği Temalı Seminer Verildi.Son Sınıflarımıza YGS ve LYS Süreci ve Sınav İçeriği Temalı Seminer Verildi.Son Sınıflarımıza YGS ve LYS Süreci ve Sınav İçeriği Temalı Seminer Verildi.Son Sınıflarımıza YGS ve LYS Süreci ve Sınav İçeriği Temalı Seminer Verildi.Son Sınıflarımıza YGS ve LYS Süreci ve Sınav İçeriği Temalı Seminer Verildi.Son Sınıflarımıza YGS ve LYS Süreci ve Sınav İçeriği Temalı Seminer Verildi.Son Sınıflarımıza YGS ve LYS Süreci ve Sınav İçeriği Temalı Seminer Verildi.

Yayın: 07.01.2017 - Güncelleme: 30.05.2024 09:04 - Görüntülenme: 3385