T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU Öğrencilerimize YGS´de Başarılar Diledi

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU 10.03.2017 Cuma Günü Son Ders Saatinde okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Okul Müdürümüz Ali Bayram TETİK ve Değerli Müdür Yardımcılarımız karşılamışlardır.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU 10.03.2017 Cuma Günü Son Ders Saatinde okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Okul Müdürümüz Ali Bayram TETİK ve Değerli Müdür Yardımcılarımız karşılamışlardır.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU Bayrak Törenimize katılmış, değerli görüşlerini öğrencilerimizle paylaşmış ve YGS´de İzmir Fen Lisesinin her yıl olduğu gibi bu yılda BİRİNCİ olmasını temenni etmiştir.

Konuşması esnasında öğrencilerimizin motivasyonunu yükselten Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, öğrencilerimize YGS için tezahürat yaptırarak öğrencilerimizin özgüvenlerini arttırmıştır.

Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz konuşmasını Okul Müdürümüz Ali Bayram TETİK´e hayırlı olsun diyerek tamamladıktan sonra alkışlarla sahneden ayrılmıştır.

Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL´ün dikkat komutu ile öğrencilerimiz hazır ola geçmiş ve Kıymetli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın yönetiminde coşkuyla İstiklal Marşımızı okumuşlardır.

Okulumuza her daim sahip çıkan, destekleyen ve fikirleri ile bizlere kılavuz olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU eğitim ve öğretim çalışmalarımızda okulumuza başarılar dileyerek okulumuzdan ayrılmışlardır.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU Öğrencilerimize YGSde Başarılar Dilediİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU Öğrencilerimize YGSde Başarılar Dilediİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU Öğrencilerimize YGSde Başarılar Dilediİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU Öğrencilerimize YGSde Başarılar Dilediİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU Öğrencilerimize YGSde Başarılar Dilediİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU Öğrencilerimize YGSde Başarılar Dilediİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU Öğrencilerimize YGSde Başarılar Dilediİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU Öğrencilerimize YGSde Başarılar Dilediİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU Öğrencilerimize YGSde Başarılar Dilediİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU Öğrencilerimize YGSde Başarılar Diledi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.03.2017 - Güncelleme: 27.05.2024 11:41 - Görüntülenme: 3198
  Beğen | 0  kişi beğendi