Etiket Sonuçları: ıfl

Kas

Uzayı merak edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Suzan DOĞAN 11. sınıf öğrencilerimize "Evren´de Yolculuk" temalı Astronomi Semineri verdi.

Haz

Ulusal ve uluslararası projelerde her daim farkını gösteren okul Izmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve eTwinning Proje Koordinatörümüz Değerli Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY Il Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği ödül töreninde eTwinning Okul Kalite Etiketimizi aldılar.

Haz

Ara

Düşünen, araştıran, sorgulayan, fikrini ifade edebilen ve fikrini temellendirebilen gençlerin okulu Izmir Fen Lisesi´nde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen Özsoy koordinesinde 11. Sınıf öğrencimiz Betül 22.si Düzenlenen Türkiye Felsefe Olimpiyatında okulumuzu 4 saatlik maratonda hakkını vererek temsil ediyor.

Kas

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Basketbol Turnuvamız devam ediyor.