Sınıflar Arası Basketbol Turnuvalarımız Devam Ediyor

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Basketbol Turnuvamız devam ediyor.

Kurallara, usüllere ve ilkelere dikkat edilerek düzenlenen çift pota basketbol turnuvamızda takımlarımız maça başlamadan önce Beden Eğitimi Öğretmenimizin koordinesinde ısınırlar. Herhangi bir sakatlık veya kazayı önlemek için yapılan ısınma faaliyetinden sonra Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz koordinesinde takımlar sahaya davet edilir. Takım kaptanlarımızın para atışı ile pota seçimi yapılmasının ardından baş hakem başlama düdüğünü çalar ve basket maçı başlar.

Öğrencilerimizin spora yatkın olmasından dolayı ilk pastan itibaren seyri güzel ve seviyesi yüksek basketbol maçımız başlar. Teknikleri ve takım oyunları ile bol alkış alan gençlerimiz sahada İzmir Fen Lisesine yakışan güzellikte bir mücadele sergilerler. Saha kenarında arkadaşlarını destekleyen öğrencilerimiz saha içindekiler gibi adap ve usül bilerek tezahürat yapar ve maçı heyecanla izlerler.

Bu maçların gerçekleşmesinde çok emeği geçen, okulumuza zamanını ve enerjisini ayıran değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ile Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER başta olmak üzere maçlara iştirak eden değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Sınıflar Arası Basketbol Turnuvalarımız Devam EdiyorSınıflar Arası Basketbol Turnuvalarımız Devam Ediyor

Yayın: 27.11.2016 - Güncelleme: 27.05.2024 11:46 - Görüntülenme: 4744