Okulumuz eTwinning Kalite Etiketi Aldı

Ulusal ve uluslararası projelerde her daim farkını gösteren okul Izmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve eTwinning Proje Koordinatörümüz Değerli Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY Il Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği ödül töreninde eTwinning Okul Kalite Etiketimizi aldılar.

Değerli Öğretmenimizin kaleminden haberimizin içeriğini aktarıyoruz:

"Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde ulusal destek servisi tarafından yürütülen eTwinning faaliyetlerinde okulumuz Felsefe Öğretmeni Gülşen ÖZSOY´un yürüttüğü Dijital Filozoflar çalışmasının ürünü olan eTwinning Kalite Etiketi ve Tabelası Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´un katıldığı Izmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eTwinning Kalite Etiketi töreninde takdim edilmiştir."

Yayın: 13.06.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 11:49 - Görüntülenme: 847