eTwinning Ekipleri Çalışıyor

Ekip çalışması yaparak katma değer üreten gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz eTwinning Proje Çalışmalarına devam ediyorlar.

Deneyimli öğretmenimizin kılavuzluğunda ilerleyen öğrencilerimiz çeşitli web 2.0 araçları ile internet üzerinden proje çalışmalarını kayıt altına alarak yine web 2.0 araçları ile iletişim kurarak projelerini sürdürüyorlar.

NOT: Sofinin Dünyasına Yolculuk Projesinin Ekip fotoğrafı için Kıymetli Gülşen Hocamıza teşekkür ederiz.

eTwinning Ekipleri Çalışıyor

Yayın: 09.03.2018 - Güncelleme: 29.05.2024 11:47 - Görüntülenme: 711