Evrende Yolculuk - Arş. Gör. Dr. Suzan Doğan

Uzayı merak edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Suzan DOĞAN 11. sınıf öğrencilerimize "Evren´de Yolculuk" temalı Astronomi Semineri verdi.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğretim üyesine verdikleri emeklerinden ve ayırdıkları zamanlarından ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflardan ötürü değerli kıymetli Vildan hocamıza teşekkür ederiz.

Evrende Yolculuk - Arş. Gör. Dr. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Dr. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Dr. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Dr. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Dr. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Dr. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Dr. Suzan Doğan

Yayın: 08.11.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 09:56 - Görüntülenme: 999