Geleneksel Kahvaltılarımız ve Kök Değerlerimiz Dostluk

12 - 23 Aralık 2022 tarihleri arasında Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ve 9. Sınıflar ile 12. Sınıfların Sınıf Rehber Öğretmenleri koordinesinde ders öğretmenlerimizin desteğinde 9. ve 12. sınıflarımızın katılımı ile kurum kültürümüzün bir parçası olan Geleneksel Kahvaltılarımızı bu yıl KÖK Değerlerimizden DOSTLUK teması ile gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 29.12.2022 - Güncelleme: 29.12.2022 22:38 - Görüntülenme: 399