T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Genç Holding Ticaret Fuarındaydı

Amatör ruhla profesyonel işler çıkaranların okulu İzmir Fen Lisesi´nde öğrencilerimiz Girişimcilik Faaliyetleri sonucunda GENÇ HOLDİNG´i kurdular. Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından geleneksel olarak düzenlenen Girişimcilik Yarışmasında öğrencilerimiz GENÇ HOLDİNG ismi ile faaliyetlerine başladılar ve çekirdek kadroları aracılığı ile karınca gibi çalışıp BOMBA isimli ürünlerini piyasaya sürdüler.

Amatör ruhla profesyonel işler çıkaranların okulu İzmir Fen Lisesi´nde öğrencilerimiz Girişimcilik Faaliyetleri sonucunda GENÇ HOLDİNG´i kurdular.

Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından geleneksel olarak düzenlenen Girişimcilik Yarışmasında öğrencilerimiz GENÇ HOLDİNG ismi ile faaliyetlerine başladılar ve çekirdek kadroları aracılığı ile karınca gibi çalışıp BOMBA isimli ürünlerini piyasaya sürdüler.

BOMBA isimli ürünleri bir çeşit kurabiye olmasına karşın içindeki özel sos ve dolgusu ile yeni bir ürün olarak pazarı sallayıp GENÇ HOLDİNG´in başarısına başarı kattı.

İyi para kazanan GENÇ HOLDİNG bu başarısı ile Bornova Park´ta düzenlenen Genç Başarı Ticaret Fuarında İzmir Fen Lisesi´ni temsil etti.

Test Şirket Programı sonunda, öğrencilerin ürettikleri ürün ve hizmetleri sergileyebilecekleri Ticaret Fuarına katılan şirketler farklı kategorilerde birbirleriyle yarıştılar. İş Dünyası temsilcilerinden oluşan Jüri tarafından farklı kategorilerde birinci seçilen şirketlere ödül verildi. En iyi şirket ise uluslararası yarışmalara (Avrupa Ticaret Fuarı ve Avrupa Yılın Şirketi) katılmaya hak kazandı.

Bu nitelikli, kazançlı ve eğlenceli faaliyette öğrencilerimize Danışmanlık Yapan Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´a ve GENÇ HOLDİNG´in azimli çekirdek kadrosuna emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Genç Holding Ticaret FuarındaydıGenç Holding Ticaret FuarındaydıGenç Holding Ticaret FuarındaydıGenç Holding Ticaret FuarındaydıGenç Holding Ticaret Fuarındaydı

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.04.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 10:25 - Görüntülenme: 3346
  Beğen | 1  kişi beğendi