HEM Kurslarımız Tamamlanıyor

Okulumuzda İngilizce'den Robotik kodlamaya kadar farklı alanlarda açılan kurslarımız sene sonuna yaklaştıkça bir bir tamamlanmaya başladı. İkinci dönemin başında pansiyonda kalan öğrencilerimiz için açılan ve son iki haftası kalan 136016300 kodlu Robotik Yazılım ve Kodlama Atölyesi isimli kursumuzda öğrencilerimiz robotları için 3 boyutlu modelleme yapıp 3 boyutlu yazıcılarda çıktıları almayı (prototip basımı) öğreniyorlar.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

HEM Kurslarımız TamamlanıyorHEM Kurslarımız TamamlanıyorHEM Kurslarımız Tamamlanıyor

Yayın: 20.05.2023 - Güncelleme: 27.05.2023 13:45 - Görüntülenme: 105