Herkes Bir Engelli Adayıdır

"Herkes Bir Engelli Adayıdır" cümlesi ile farkındalık oluşturan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde MUN (Model Birleşmiş Milletler) Kulübü Danışman Öğretmenlerinden İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ile İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde öğrencilerimiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İngilizce Okul Panosu hazırladılar.

Öğrencilerimizin sosyal becerilerinin gelişmesi ve atkif öğrenme süreçlerine yatkınlıklarının artırılması amacı ile değerli öğretmenlerimiz öğrencilerine araştırma görevleri vermiş ve takım çalışması ile öğrencilerinin okul panosu oluşturmalarını sağlamıştır. Kıymetli öğretmenlerimizin tema hakkındaki değerli ve zengin bilgi birikimi ile öğrencilerine aktardığı önerileri doğrultusunda okul panosu ortaya çıksa da öğrencilerimiz bu ürünleri hazırlarken gazete ve dergi taraması da yapmış, İnternet üzerinden görsel malzemeler de bulmuş ve kendi aralarında karar mekanizması oluşturarak hangi materyallerin Okul Panosuna ekleneceğini veya hangi materyallerin panoda yer almayacağını da belirlemişlerdir.

Deneyimli, vefalı ve özverili öğretmenleri başta olmak üzere okul panosunda emeği geçenlere okulumuza katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız...

Herkes Bir Engelli AdayıdırHerkes Bir Engelli AdayıdırHerkes Bir Engelli AdayıdırHerkes Bir Engelli Adayıdır

Yayın: 06.12.2021 - Güncelleme: 06.12.2021 12:24 - Görüntülenme: 237

Etiketler :