Etiket Sonuçları: yazar

Ara

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde yürütülen Hayata Mutlu Bakış (Mutlu Look) isimli proje kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri de Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde öğrencilerimizin katılımı ile 2 Aralık 2022 tarihinde okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Şbt

23 Şubat 2022 tarihinde 10. sınıflarda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN öğretmenimizin danışmanlığında Yaratıcı Yazarlar Kulübü etkinliği olarak 1992'de yazar Neal Stephonson'ın Snow Crash eserinden yola çıkarak 10. sınıf öğrencilerimiz kendi Meteverse'ünü (sanal gerçekliğini/artırılmış evrenini) oluşturdu.

Nis

Bilişim teknolojilerine hakim olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL desteğinde Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Alev Fatoş PARSA ve ekibi tarafınan öğrencilerimize Dijital Okur-Yazarlık konusunda eğitim verildi.

Nis

Öğrencilerimizin kitap okumalarını teşvik eden İzmir Fen Lisesi yine Kitap Fuarındaydı. Değerli Edebiyat Öğretmenimiz Zeynep SAVRAN ve Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Çiğdem YENER´in koordinesinde veli izin dilekçesi getiren istekli öğrencilerimizi okul sosyal etkinliklerimiz kapsamında İzmir Enternasyonal Fuarında düzenlenen İzmir Kitap Furaına götürdük.