İFL Okul Gezimiz Birinci Bölüm - ANKARA

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün Ankara´da ODTÜ, Hacettepe ve BİLKENT Üniversitelerini ziyaret ettiler.

Deneyimli öğretmenlerimizin rehberliğinde Üniversitelerin Tanıtım Ofislerinin kılavuzluğunda öğrencilerimiz girmek istedikleri üniversiteleri ve fakülteleri yerinde gördüler, bölümleri inceledikler; sosyal, kültürel ve akademik imkanlar hakkında bilgi aldılar.

Bizi misafir eden üniversitelerin tanıtım ofislerine desteklerinden, gezimize liderlik yapan değerli öğretmenlerimize emeklerinden ve İFL öğrencilerine yakışan şekilde davranan öğrencilerimize sabırlarından ve aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

NOT: Fotoğraflar bugün (15.12.2016) çekilmiş ve aynı gün sitemizden yayınlanmıştır. Gezimiz vukuatsız devam etmekte olup asayiş berkemaldir. ;)

Yayın: 15.12.2016 - Güncelleme: 11.06.2024 08:51 - Görüntülenme: 3729