İFL Okul Gezimiz Dördüncü Bölüm - DÖNÜYORUZ

Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün İzmir´e dönüyorlar.

Deneyimli öğretmenlerimizin eşliğinde öğrencilerimiz okul gezi planımızda yer alan güzergaha göre görmeleri, gezmeleri ve ziyaret etmeleri gereken yerlere gittiler.

Gezimize liderlik yapan değerli öğretmenlerimize emeklerinden ve İFL öğrencilerine yakışan şekilde davranan öğrencilerimize sabırlarından ve aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

NOT: Fotoğraflar dün ve bugün (18.12.2016) çekilmiş ve aynı gün sitemizden yayınlanmıştır. Gezi güzergahımıza göre İzmir´e dönüyoruz. Yolculuğumuz vukuatsız devam etmekte olup asayiş berkemaldir. ;)

Yayın: 18.12.2016 - Güncelleme: 29.07.2024 10:19 - Görüntülenme: 2935