İFL Okul Gezimiz İkinci Bölüm - ANKARA

Öğrencilerimizin tarihimizi bilmelerini ve kültürel mirasımızı yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün Ankara´da Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Anıtkabir´i ziyaret ettiler.

Öğrencilerimizin tarihimizi bilmelerini ve kültürel mirasımızı yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün Ankara´da Anadolu Medeniyetleri Müzesini ve Anıt Kabiri ziyaret ettiler.

Deneyimli öğretmenlerimizin rehberliğinde müzelerin görevlilerinin kılavuzluğunda öğrencilerimiz tarih bilgilerini pekiştirmiş ve kültürel mirasımızı görmüş oldular.

Müzelerin görevlilerine desteklerinden, gezimize liderlik yapan değerli öğretmenlerimize emeklerinden ve İFL öğrencilerine yakışan şekilde davranan öğrencilerimize sabırlarından ve aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

NOT: Fotoğraflar bugün (16.12.2016) çekilmiş ve aynı gün sitemizden yayınlanmıştır. Gezimiz vukuatsız devam etmekte olup asayiş berkemaldir. ;)

Yayın: 16.12.2016 - Güncelleme: 11.06.2024 08:50 - Görüntülenme: 3041