İFL Okul Gezimiz Üçüncü Bölüm - NEVŞEHİR

Öğrencilerimizin coğrafyamızı bilmelerini ve ülkemizi köşe bucak olmasa da gezip görmelerini sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün Nevşehir´de Peri Bacalarını rehber eşliğinde ziyaret ettiler.

Deneyimli öğretmenlerimizin eşliğinde Turist Rehberimizin kılavuzluğunda öğrencilerimiz Ürgüp, Göreme, Peri Bacaları ve okul gezi planımızda yer alan güzergaha göre görmeleri ve gezmeleri gereken yerlere gittiler.

Bize ev sahipliği yapan Turist Rehberimize desteğinden, gezimize liderlik yapan değerli öğretmenlerimize emeklerinden ve İFL öğrencilerine yakışan şekilde davranan öğrencilerimize sabırlarından ve aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

NOT: Fotoğraflar bugün (17.12.2016) çekilmiş ve aynı gün sitemizden yayınlanmıştır. Gezimiz vukuatsız devam etmekte olup asayiş berkemaldir. ;)

Yayın: 17.12.2016 - Güncelleme: 11.06.2024 08:50 - Görüntülenme: 3173