İFL Tiyatro Ekibi 2019 Çalışmalarına Devam Ediyor

Kendini ve hayatı ifade edebilme becerileri yüksek olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ´nin koordinesinde öğrencilerimiz Yaratıcı Drama ve Tiyatro etkinliklerine İFL Tiyatro Ekibi 2019 olarak devam ediyorlar.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için değerli Handan öğretmenimize teşekkür ederiz.

Yayın: 17.12.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 10:53 - Görüntülenme: 763

Etiketler :