İki Özgün ve Kıymetli Projemiz İle TÜBİTAK Bölge Sergisindeyiz

Bilim insanı olma yolunda kararlılıkla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un danışmanlığını yaptığı pahabiçilmezlerimizden ikisi Şiir ve Kamil ile Kıymetli Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA´nın danışmanlığını yaptığı pahabiçilmezlerimizden ikisi Ilgın ve Ezgi´nin Projeleri 12 Mart - 14 Mart Tarihleri arasında TÜBİTAK Bölge Sergisinde 4 ve 5 numaralı tanıtım masalarında sergilenmektedir.

Paftalarını sergi köşelerine asan ve broşürlerini sergi masalarına yayan öğrencilerimiz sergi köşelerini okul logomuzu / armamızı asarak görsel açıdan muntazam bir alana çevirdiler.

Proje Konusu: Elektroeğirme ile üretilen nanoliflerin, patojenlerin seçimli analizine yönelik kullanım potansiyellerinin araştırılması

Proje Danışmanı: Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN

Projeyi Yürüten Öğrencilerimiz: Şiir ve Kamil

Proje Konusu: Yara Tedavisi için balık yağı katkılı biyopolimer nanolif kullanımı

Proje Danışmanı: Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA

Projeyi Yürüten Öğrencilerimiz: Ilgın ve Ezgi

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflarımız için kıymetli Gülseren öğretmenimize teşekkür ederiz.

İki Özgün ve Kıymetli Projemiz İle TÜBİTAK Bölge Sergisindeyizİki Özgün ve Kıymetli Projemiz İle TÜBİTAK Bölge Sergisindeyiz

Yayın: 12.03.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 10:00 - Görüntülenme: 1098