İl Milli Eğitim Müdürümüz Başarımızı Kutladı

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ, Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğindeki salgın tedbirleri kapsamında seyreltilmiş ekibimizi TÜBİTAK 2202 ve TÜBİTAK 2204A kapsamındaki Bilim Olimpiyatları ve Araştırma Proje çalışmalarındaki başarılarından dolayı kutladı.

Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi vizyonu ile hareket eden okulumuz bu yıl kendi rekorunu tazeleyerek 15 madalya ile tarihe not düşerken salgın dönemindeki mevcut zorluklara rağmen 8 proje ile bölge sergisine katılıp dereceler alarak başarılarını göstermişlerdir.

Bu başarıyı tebrik eden ve öğrencilerimizi daha iyisi için motive eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ öğrencilerimizle hediye verdikten sonra onlarla hatıra fotoğrafı çektirip ekibimize başarılar diledi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Başarımızı Kutladıİl Milli Eğitim Müdürümüz Başarımızı Kutladıİl Milli Eğitim Müdürümüz Başarımızı Kutladıİl Milli Eğitim Müdürümüz Başarımızı Kutladı

Yayın: 11.04.2021 - Güncelleme: 11.04.2021 16:35 - Görüntülenme: 463