Etiket Sonuçları: müdür

Mrt

TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları kapsamında çalışan öğrencilerimiz ve Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ olimpiyat çalışmaları hakkında sohbet etmiş ve okul girişimizde madalyaları ile birlikte anı fotoğrafı çektirerek olimpiyat takımlarımıza yeni seçilen 9. sınıf öğrencilerimize sıkı çalışırsak daha iyisi de başarabiliriz mesajı vermiştir.

Mrt

"3 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Milli Savunma Üniversitesi Sınavına girecek öğrencilerimize başarılar dilerim."

May

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlamıştır.

Şbt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 6 Şubat Depremi ile ilgili bir mesaj yayımlamıştır:

Mrt

31 Mart 2022 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR okulumuza teşrif ettiler.

Mrt

11 Mart 2022 Cuma Günü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU olağan ziyaretleri kapsamında okulumuza geldiler, öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle hasbihal ettiler, Fen Liselerindeki Matematik Dersleri ile ilgili inceleme yapan Sayın Bakanlık Müfettişlerimiz ile bir anı fotoğrafı çekildiler ve okulumuzdaki temaslarının ardından Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'a teşekkür edip başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldılar.

Kas

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Eyl

Öğrencilerimizin salgın tedbirleri içinde en verimli şekilde çalışabilmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri için azim ve kararlılıkla çalışan okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Ağu

Öğrencilerinin Türk Bayrağı ve Vatan kelimelerinin anlamını damarlarında hissederek bilmeleri için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Haz

Akademik başarısıyla gururumuz olan öğrencilerimizin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, YKS münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

May

Eğitim meşalesini taşıma sorumluluğu ile her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Nis

Türk bayrağının gölgesinde özgür bir şekilde yetişen öğrencilerimizin ulusal egemenliğimizin ve değerlerimizin bilincinde yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ, Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğindeki salgın tedbirleri kapsamında seyreltilmiş ekibimizi TÜBİTAK 2202 ve TÜBİTAK 2204A kapsamındaki Bilim Olimpiyatları ve Araştırma Proje çalışmalarındaki başarılarından dolayı kutladı.

Nis

Öğrencileri için her daim kendilerini yenileyen ve azimle çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bornova BTR İlçe Koordinatörü ve Fatih Eğitmeni Uğur Süslü koordinesinde Bornova ilçesinde görevli Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Eğitim Teknolojileri ve Teknik Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Asaf Murat KARAPINAR liderliğinde Dr. Hüseyin KOCASARAÇ moderatörlüğünde Prof. Dr. Hasan ÇAKIR (Bilişim Teknolojileri Öğretmen Yeterlilikleri: Yakın Geleceğe Bir Bakış) ve Doç. Dr. Hüseyin ÇAKIR (Arttırılmış Gerçeklik ve Sanal Gerçeklik) tarafından Mart Ayında düzenlenen eğitimlere katılmışlardır.

Ekm

Teknolojiyi takip eden ve teknoloji üreten araştırmacı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz İsmail ŞAHİN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Yavuz KILIÇASLAN ziyaret ettiler ve TeknoFest 2020 Gaziantep İnsanlık Yararına Teknolojileri Yarışması Sağlık ve İlk Yardım Dalı Birincisi olan ekibimizi tebrik ettiler.

Ekm

Haz

"Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Harun YAZAR, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Haz

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim verme uğraşında olan ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ haftasonu gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı için öğrencilerimize ve ailelerine okulumuz adına bir mesaj yayınlamıştır:

Nis

2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı İkinci Döneminde de İzmir Fen Lisesi gücüne güç katarak öğrencilerimiz için çalışmaya devam ediyor.

Nis

22.si düzenlenen İzmir Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer YAHŞİ 22.04.2017 Cumartesi Günü Konferans Salonu I´de Saat 13.00 - 13.25 Saatleri arasında "İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’nin Öğrencilerle Buluşması" etkinliğinde öğrencilerimizin de ilgiyle takip ettikleri konuşmasının ardından öğrencilerimizin fotoğraf çekilme isteğini kırmadı. Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz, Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesindeki öğrencilerimizle hem ayaküstü sohbet etti hem de onlarla fotoğraf çektirdi.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU 29.11.2016 Salı Günü Birinci Ders Saatinde okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Aydında düzenlenen Okul Müdürleri toplantısına katılan Okul Müdürümüz Kazım BULUT yerine Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Okul Müdür Vekilimiz Nurhan MUSLU ve Müdür Yardımcımız Faruk KÖŞKER karşılamışlardır.