İstiklal Marşımızı Coşkuyla Okuma Yarışması

23 Aralık 2022 tarhinde okulumuzun konferans salonunda Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR, Edebiyat Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN ve Edebiyat Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL koordinesinde düzenlenen İstiklal Marşımızı Okuma Yarışmasına Melda, Asil, Mertcan ve Ubeyd katıldılar ve coşkuyla İstiklal Marşımızı okudular.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 30.12.2022 - Güncelleme: 30.12.2022 09:28 - Görüntülenme: 230